ден 200.00

Една кутија: 10 капсули х 8g
Еден пакет: 96 кутии


--

Вистинско италијанско еспресо, со јасен и силен вкус. Има полно тело и привлечен вкус со благ допир на арома. Мешавина од Азискиот темперамент на Робуста,силен и јасен, засладен од интервенцијата...

ama® Intenso
- +
translation missing: mk-MK.general.search.loading