ден 8,900.00

Тежина: 4 кг
Димензии: 286x170x350 mm
Напон: 220-240V, 50/60 Hz, 950 W
Притисок на пумпата: Макс 15 бари
Резервоар за вода: 1,2 lt

--

Модерен, компактен со одличен дизајн: Clio S21 е мал со уникатен стил, погоден за ограничени простори и лесен за користење.

Clio S21
- +
translation missing: mk-MK.general.search.loading