ден 3,000.00

Тежина: 6 кг
Димензии: 220x320x340 mm
Напон: 220-240V, 50/60 Hz, 1250 W
Притисок на пумпата: Макс 15 бари
Резервоар за вода: 2 lt
Сад за капсули: 20 капсули

--

Големината и карактеристиките овозможуваат интензивна секојдневна употреба, задоволувајќи ги потребите на канцелариите и HO.RE.CA. сегменти....

Luna S32
- +
translation missing: mk-MK.general.search.loading