Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Политика за приватност

Кои лични податоци ги обработуваме?

Ние собираме лични информации што доброволно ги давате, вклучувајќи имиња, телефонски броеви, адреси на е-пошта итн.
Не се обработуваат чувствителни лични информации.

Дали добиваме информации од трети страни?

Не, не добиваме информации од трети страни.

Како ги обработуваме вашите информации?

Ние обработуваме информации за да ги обезбедиме, подобриме и администрираме нашите услуги, обезбедувајќи усогласеност со законот.

Кога и со кого споделуваме лични податоци?

Информациите може да се споделуваат во специфични ситуации, на пр., кога се користат API на „Google Maps“.

Како ги чуваме вашите информации безбедни?

Спроведовме соодветни и разумни технички и организациски безбедносни мерки дизајнирани да ја заштитат безбедноста на сите лични информации што ги обработуваме.

Кои се вашите права?

Можете да ја прегледате, промените или затворите вашата сметка во секое време.

Дали ја ажурираме оваа објава?

Да, го ажурираме известувањето по потреба за да останеме во согласност со релевантните закони.

Како можете да не контактирате за ова известување?

Контактирајте не на [email protected] или по пошта на EUROVIA DMD, E65 Тетово, 1226 Северна Македонија.

Како може да ги прегледате, ажурирате или бришете податоците што ги собираме од вас?

За да побарате преглед, ажурирање или бришење на вашите лични податоци, пополнете и поднесете барање за пристап на субјектот на податоците на [email protected].

Последно ажурирање на 09 јануари 2024 година

Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 10