Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Правила и услови

Општи услови за употреба

Податоци, информации и апликации на ama® Caffe Macedonia се достапни за употреба под следниве услови:

ama® Caffe Macedonia е вебстрана која им помага на потрошувачите да ги купат производите понудени на продажба.

Содржината на вебстраната не е официјална, освен ако не е конкретно наведено. Податоците, информациите и апликациите кои се достапни преку вебстраната може да се променат без никакво известување и претходно известување. Корисниците го користат порталот на сопствен ризик.

ama® Caffe Macedonia не е одговорна за штетите, индиректни или директни, кои може да произлезат од пристап, користење или неможност за користење на податоците, информациите и апликациите на порталот. За точноста на податоците што веб-продавницата ги добива од други субјекти, ама® Caffe Macedonia не гарантира ништо и затоа е исклучен од каква било одговорност.

На одредени места, ama® Caffe Macedonia собира информации за корисниците (име, презиме, адреса, телефон, е-пошта, …). Корисниците доброволно ги даваат овие информации на ama® Caffe Macedonia. ama® Caffe Macedonia гарантира дека податоците нема да бидат злоупотребени и нема да бидат предадени на трети лица.

Корисниците на ama® Caffe Македонија се анонимни или регистрирани. Неидентификувани корисници можат да користат бесплатни услуги (на пр. гледање податоци за производи, цени,…). Регистрираните корисници добиваат пристап до некои апликации на порталот ama® Caffe Macedonia кои не се достапни за нерегистрирани корисници (на пр. добиваат информации за промоции, попусти, промени на цените,…). Регистрираните корисници имаат корисничко име и лозинка за пристап, поврзани со лице кое се регистрирало за услугата.

Корисниците мора да ги почитуваат следниве правила:

  • дека базата на податоци на системот ama® Caffe Македонија како и самите податоци се заштитени во согласност со Законот за авторски и сродни права,
  • дека брендот ama® Caffe Macedonia е заштитен во согласност со Законот за индустриска сопственост.

Политика за испорака

Оваа политика се однесува на испорака на производи нарачани по електронски пат, каде што производите ќе бидат испорачани преку логистички партнер на адресата наведена во нарачката под следниве услови:

  • Превозот се наплаќа во зависност од поставената нарачка. Доставата е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, доставата е 140 денари.
  • Производите се доставуваат на влезот од местото на живеење.
  • Трошоците за испорака се вклучени во крајната цена на производот при нарачката.
  • Купувањето преку веб-продавницата може да се изврши од која било земја и се врши достава низ територијата на Северна Македонија.
  • Доставата се врши секој ден, освен официјални и неработни празници.
  • Производите се доставуваат на адресата наведена за испорака од страна на купувачот.
  • Производот што ќе се нарача може да се плати електронски со картичка.

Сите промени во врска со превозот ќе бидат јавно објавени со измена на оваа политика за испорака.

Враќање и рефундирање

Ако го примите производот во оштетена или неисправна состојба, средствата ќе ви бидат вратени комплетни.

Враќањето на средствата се врши така што прво се прикачува фотографија од оштетениот или неисправниот производ во рок од 1-3 работни дена од приемот на нарачката. Производот мора да биде вратен во оригиналното пакување за да се изврши рефундирање.

Рефундирањето не е валидно доколку производот се користи.

Последно ажурирање на 09 јануари 2024 година

Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 10