Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Hovoli

Традиционалната машина за подготовка на кафе со песок („ховоли“), ја прилагодува традиционалната техника на потребата од професионална и домашна употреба со модерен дизајн кој овозможува:

  • Специјални квалитети на кафе, благодарение на работата со стабилна температура која го задржува врелиот песок.
  • Брза подготовка на кафе
  • Атрактивно обликувана машина со неспоредлив дизајн која доаѓа во две бои златна и хром.
Дополнителни информации
Димензии 32 × 32 × 24,5 mm
бренд

боја

Златно, Хром

моќност

1200w

тежина

8,120 кг

Опис

Уредот има:

  • систем за греење од 1500° во алуминиумски материјал за константна температура и соодветен пренос на топлина за подготовка на кафе.
  • соодветен изолационен материјал внатре за да се спречи пренос на топлина на површината на уредот.
  • Термостат 500 C – 3000 C за прилагодување на температурата на грејните елементи
  • 8 позиции за регулирање на температурата
  • Безбедносен клуч 3700 C за зачувување на уредот.
  • Опремен со мал котел од месинг и посебна вреќа со песок.
СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 0