Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

ama® Arka S33

Карактеристиките на ова еспресо се едноставноста на користење и дизајнот. Со автоматско одвојување на пијалоци и голема фиока за капсули, ви овозможува да подготвите совршено кафе и други пијалоци со едноставно дејство.

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 10