Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

ama® Nautilus S06

Еспресо машина со капсули, опремена со млазница за пареа, со која освен еспресо кафе, можете да направите и други топли напитоци како макијато или капучино. Еспресо со капсули за канцеларија и за секој дом!

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Дополнителни информации
бренд

боја

Црвено, Карбон, Сребрено

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 10