Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

ama® Volta S35

Карактеристиките на оваа машина за еспресо се едноставноста на користење, дизајнот и заштедата на електрична енергија. Со автоматско издавање пијалоци и голема фиока за капсули, ви овозможува да подготвите совршено кафе и други пијалоци со едноставност.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Дополнителни информации
бренд

боја

Црно, Пана

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 8