Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

ama® Ambra S18

Уредот Ambra S18 комбинира модерен дизајн со компактна големина и леснотија на користење. Со автоматска поделба на пијалоците со само едно едноставно дејство се постигнува совршен пијалок.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Дополнителни информации
бренд

боја

Жолто, Зелено, Сино

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 0