Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Дрвен држач за капсули

Дрвен држач за капсули со метални штипки со капацитет од 12-24 места. Организирано помеѓу совршенството и практичноста, овозможува систематски да останат вашите капсули.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Дополнителни информации
бренд

големина

12 капсули, 24 капсули

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 3