Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Декалцификатор

Течен раствор 250/мл кој служи за извршување на процедурата за декалцификација кога еспресото трепка жолто.

Дополнителни информации
бренд

пакување

250 мл

Опис

По некое време користење на вашата машина за еспресо ama®, потребно е подлабоко чистење и тоа ви се покажува кога трепка жолтото светло.

Употреба:

  • Измешајте ја содржината на шишето со 750cc вода во резервоарот за вода
  • Држете ги истовремено копчињата за кратко и долго кафе и вклучете го еспресото, притиснете го копчето за долго кафе
  • Ставете сад за да ја задржите водата и почекајте додека не се завршат 5 циклуси.
СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 2