Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

ama® Iris S27

Машината за еспресо со капсули, измешана помеѓу темно сива и црна боја, доаѓа со практична употреба, без корпа за капсули и соодветна големина за секој дом и канцеларија.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Дополнителни информации
бренд

боја

Бело, Црвено

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 6