Подгответе се! Почнувајќи од 1 март, ја отвораме нашата онлајн продавница. Купувајте удобно од каде било, во секое време. Останете со возбудливи понуди! Затвори

FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Luna Gold

Целосна и избалансирана

Станува збор за кафе внимателно создадено со избирање на сортата Арабика од Централна и Јужна Америка, помешана со сортата Робуста од Азија. И двете од овие сорти овозможуваат создавање на избалансирано кафе, со трајни земјени ароми.

Дополнителни информации
бренд

пакување

1000 гр

Опис
Интензитет Strenght 4
Киселост Strenght 2
Горчина Strenght 2
Тело Strenght 4

Потекло

Нејзината неспоредлива арома и вкус се овозможени со кафето Арабика од Бразил, Колумбија и Хондурас во комбинација со кафе робуста од Виетнам и Индонезија. Оваа комбинација му дава стабилност на кафето и по вкус и по тело.

Печење

Печењето на кафето се врши со најголема грижа од страна на нашите техничари со цел да се зачуваат сите ароми и карактеристики кои го издвојуваат како кафе.

Ароматичен профил

Интензивно, со ноти од чоколадо, ноти од лешник и на крајот неколку ноти од земја.

СПОДЕЛИ
Можеби ќе сакате..

КОШНИЧКА 0

ПРЕГЛЕДАНО 10